Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Trees Of Eternity: új videó és nagylemez novemberben

Hosszas várakozás után végre megjelenik az album

2016. október 28. - Jurancsik Eszter

Korábban írtunk arról, hogy az örebro-i ambient/doom metált játszó csapat énekesnőjük emlékére megjelenteti Hour Of The Nightingale címre keresztelt albumát, amelyet még 2014-2015 folyamán rögzítettek. A banda eredeti felállása: Juha Raivio gitáros, Kai Hahto dobos, Fredrik és Mattias Norrman, Tobias Sidegård és a néhai Aleah Stanbridge, aki áprilisban, 39 évesen elveszítette a rákkal való küzdelmet. A zenekar úgy döntött, tragikusan fiatalon eltávozott énekesnőjük nélkül nem folytatják a zenélést. 

18373_l.jpg

Juha Raivio -aki Aleah férje is- így ír erről:

"Bár a könnyeimmel küszködöm most, a szívem büszkén ver: november 11-én megjelenik a Hour Of The Nightingale album, megünnepelve ezzel Királynőnket, Aleah-t. Köszönünk minden támogatást!"

Az új szöveges videó A Million Tears című dalhoz készült, néhány napja került fel a Youtube videómegosztóra.

Az albumot a Svart Records hozza forgalomba, itt lehet előrendelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1111912491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása