Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Therion: a Napalm Records égisze alatt jelenik meg a Leviathan-trilógia befejező része

2023. április 28. - Jurancsik Eszter

289566916_592609832223737_6839164453821458525_n_1_1.jpg

2021-ben jelent meg az eredetileg svéd tagokból álló Therion "Leviathan" című albuma, amelynek folytatása gyorsan, mindössze egy év különbséggel érkezett "Leviathan II" címmel.

Míg az első korong hemzsegett a tipikus Therion-slágerektől, addig a második lemez egy összetettebb világot tárt a hallgatóság elé.

A zenekar nem tétlenkedik, ugyanis egy friss Facebook-bejegyzésből kiderült: dolgoznak az újabb albumon, amely lezárja a Leviathan-trilógiát, címe pedig ebből következőleg "Leviathan III" lesz. Ám nemcsak ez az egy bombahír olvasható a posztban. A Chiara Malvestiti és Rosalia Sairem énekesnők által vezetett formáció ugyanis csaknem három évtized után kiadót váltott, ezentúl a Napalm Records gondozásában jelentetik meg albumaikat.

Miután csaknem 30 évig a Nuclear Blast Recordsnál voltunk szerződve, úgy éreztük, a szerződés lejártával itt az ideje kipróbálni valami újat. A Napalm Records az egyik legnagyobb és legszínvonalasabb metal kiadó, és évek óta érdeklődnek a Therion iránt.  Így amikor eljött az idő, hogy új kiadót keressünk, evidensnek tűnt, hogy velük tárgyaljunk. Megkötöttük a szerződést, és izgatottan kezdjük el a közös munkát, bízva abban, hogy remek munkát fognak végezni a Leviathan-trilógia közelgő utolsó albumával (és az azt követő albumokkal). A Leviathan III-ról további infókat fogunk megosztani az elkövetkező időszakban. Christofer (Johansson, a banda alapítója - a szerk.) ezúton is szeretné kifejezni őszinte és mély háláját a Nuclear Blast Recordsnak mindazért, amit a zenekarért tettek az évek során - és azért, hogy kivételesen klassz és kedves emberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3018112810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása