Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Férjhez ment Lisa Middelhauve

Másodszorra is oltár elé állt az énekesnő

2017. szeptember 23. - Jurancsik Eszter

A Xandria egykori frontasszonya a Dianne van Giersbergen kilépése körül kialakult botrány közepette fedte fel nemrég, hogy komoly változásoknak néz elébe magánéletét illetően. Kiderült, hogy első gyermekével várandós, aki Szilveszter környékén fog világra jönni, és esküvőt terveznek párjával, Jax Rodermunddal. A méhében fejlődő kislányról pár nappal ezelőtt ultrahangos fotót is mutatott Lisa.

lisamidd.jpg

Az úriember által az énekesnő ujjára másodszorra került fel a gyűrű, hiszen 12 éve a Xandria volt basszusgitárosával, Nils Middelhauve-val törvényesítette kapcsolatát - a pár 2005-ben házasodott össze, 2013-ban pedig békében elváltak. Ekkor ismerte meg mostani kedvesét, akinek már van egy kisfia, Lisa pedig nagyon megszerette a csemetét. Korábban kijelentette, hogy nem szeretne gyereket, így igencsak meglepődött, amikor kiderült, hogy anyuka lesz. 

Tegnap végre kimondhatta boldogító igent szerelmének Lisa, Facebookjára pedig egy képet posztolt a következő szavak kíséretében:

"Esküvői szelfi! Lisa Middelhauve most már Elisabeth Rodermund... de Nektek továbbra is Lisa Middelhauve maradok. Szerelem van a levegőben... <3"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1312888274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása