Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hírek a Midnattsol új albumáról

2018-ban jön a korong

2017. június 27. - Jurancsik Eszter

A Carmen Elise Espenaes vezette csapat az utóbbi 6 évben nem igazán hallatott magáról - az énekesnő anyuka lett és a zenekarban is történtek változások. Nemrégiben jelentették be, hogy új zenésztárs csatlakozott hozzájuk Stephan Adolph gitáros személyében, egyúttal azt is elárulta az együttes, hogy dolgoznak legújabb lemezükön.

midnattsol02212011.jpg

"Ma újabb szuper hírekkel szolgálhatunk: kiderült, hogy következő lemezünk borítóját Stefan Heilemann tervezi! Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét vele dolgozhatunk, immár másodszorra. Rajtunk kívül olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint a Pain, az Epica, a Kamelot, Lindemann, Liv Kristine, a Kreator és a Nightwish. Jelenleg tehát az új illusztráció tervein dolgozunk; de egy biztos: egy nagyon különleges képre számíthattok! Maradjatok türelemmel!"

- írja a banda legújabb posztjában. A lemez a tervek szerint jövő év elején kerül a boltok polcaira.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912622925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása