Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Posztumusz album készült Aleah Stanbridge demóiból

Juha Raivio elkészült a lemezzel

2017. február 22. - Jurancsik Eszter

Április 18-án lesz egy éve, hogy a Trees Of Eternity gyönyörű és tehetséges énekesnője, Aleah Stanbridge rákban elhunyt. A mindössze 39 évesen eltávozott frontasszony özvegye, egyben zenésztársa Juha Raivio tavaly azt nyilatkozta: képtelen folytatni a zenélést, így a csapat is feloszlik. A Hour Of The Nightingale albumot -amelyet 2014 és 2015 folyamán rögzített a formáció- azonban megjelentették 2016 novemberében, hogy emléket állítsanak Aleah-nak. A lemez nem várt sikereket ért el a világ minden táján, Juha pedig januárban elárulta, hogy a szívmelengető rajongói levelek adnak erőt számára a további munkához, egyúttal kiderült, hogy egykori párja demóin és versein dolgozik, hogy egy posztumusz album is megjelenhessen. 

3540364023_photo_2.jpg

A mai napon jelentette be a zenekar hivatalos Facebook-oldalán, miszerint Juha elkészült a koronggal, és hamarosan részleteket is megtudhatunk a kiadványról, amely a Hour Of The Nightingale-hez hasonlóan szintén a finn Svart Records gondozásában kerül majd az üzletek polcaira. A finn  zenész tagja a Hallatar nevű együttesnek is, akik segítségével elkészítette Aleah albumát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5812282819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása