Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Angela Gossow: "Új projekten dolgozom!"

Visszatér a zenei életbe a német énekesnő

2017. január 09. - Jurancsik Eszter

Az Arch Enemy legénységét 2014 tavaszán hagyta el a férfiakat megszégyenítő hörgéséről is ismert Angela Gossow, elmondása szerint családjával szeretett volna több időt tölteni. A 42 éves énekesnő azonban továbbra is a banda életének része maradt, hiszen a menedzseri feladatokat ő végezte. A francia Hardcore magazinnak adott interjút nemrég Angie, amelyben sok titkot megoszt a rajongókkal.

angela-gossow.jpg

Angela Gossow 2014 első felében lépett ki a csapatból

Kiderült többek közt, hogy 2008 óta menedzselte a bandát, és fárasztó volt egyszerre énekesnőként és üzletemberként ténykednie - ez volt családja mellett a másik oka annak, hogy átadta a helyét a kanadai Alissa White-Gluznak a mikrofon mögött. Őszintén mesélt a pénzügyi problémákról is, amelyek az együttest érintették.

"A lemezkiadónk rosszul bánt a pénzzel, és ez a csapatot is adósságba keverte, majdnem a karrierünkbe került, szóval ideje volt lépni. Az Arch Enemy előtt egy elektronikus kereskedelmi cég marketing vezetője voltam, így a kilépésemet követően elkezdtem rendbe tenni a pénzügyeket, a turnéállomások kapcsán a szállásfoglalást intéztem, felügyeltem a határidős munkákat."

- kezdte Angela, aki elmondta, hogy a legtöbb zenész, művész nemigen ismeri a dolgok üzleti oldalát, ezért nem jutnak előrébb vagy éppen dől dugába a tervük. 

"Azt tanácsolom minden énekesnek, hogy először ismerje meg az üzletet is egy kicsit, a jogi dolgokat, nehogy tönkremenjenek vagy átverjék őket! Manapság csak saját magában bízhat az ember..."

Angela elmondta, miért is Alissára esett a választása, amikor kiszállt a csapatból.

"Mi régóta jó barátok vagyunk. Alissa egy nagyon fegyelmezett és tehetséges nő. Tökéletesen illik az Arch Enemybe! 2017 pedig nem lesz unalmas a zenekar számára, hiszen nemcsak új albumot és DVD-t dobnak a piacra, hanem Alissa elkészíti első szólólemezét is."

archenemybandphoto.jpg

Angela még a banda tagjaként

Az énekesnő lerántotta a leplet személyes terveiről is:

"Egy extrém metál projekten dolgozom, ám akkor lesz igazán aktív a dolog, ha az Arch Enemy turnéja véget ér, ennek pedig előreláthatólag 2018-ban érkezik el az ideje..."

A teljes, francia nyelvű interjú itt olvasható!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5512112655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása