Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Crypta - Trial Of Traitors

2023. június 29. - Jurancsik Eszter

356635683_856353666091642_3141235220956179344_n.jpg

Augusztus 4-én, a Napalm Records gondozásában jelenteti meg második stúdióalbumát a brazil Crypta, a kiadvány pedig a "Shades Of Sorrow" címet kapta. A Fernanda Lira énekes vezette zenekar első lemeze "Echoes Of The Soul" címmel került boltokba 2021 nyarán, kritikánkat ITT olvashattátok.

Az új korongról nemrégiben látott napvilágot az első videó a Lord Of Ruins képében, két nappal ezelőtt pedig megérkezett a második kislemezes szerzemény, amely a Trial Of Traitors címet viseli, íme:

Klippremier: Amaranthe - Damnation Flame

62b6b5d8-amaranthe-to-release-orchestral-version-of-crystalline-from-manifest-album-next-week-image.png

A skandináv tagokból álló Amaranthe befejezte új, sorban hetedik albumának felvételeit, ám a korong címét még titok fedi. 

Történt némi változás is a zenekar háza táján, ugyanis a hörgésért felelős Henrik "GG6" Englund elhagyta a csapatot - a legutóbbi, "Manifest" (kritika ITT) címet viselő nagylemezen szerepelt utoljára a zenész - helyét Mikael Sehlin vette át.

A mai napra ígérte új dalát a zenekar, amely a Damnation Flame címet viseli.

A Damnation Flame sok tekintetben új utat nyit meg számunkra, méghozzá a lehető legjobb módon. Ez a legelső Amaranthe-dal, amelyben szimfonikus elemek hallhatók, - ezt már régóta szerettük volna, a sötét vámpíros téma pedig tökéletesen illeszkedik a modern dallamos metalhoz! Az Amaranthe mindig is a határtalanságról szólt, és arról, hogy mindig feltaláljuk magunkat - mostanra már tudjátok, hogy váratlan dolgokat is alkothatunk. A zenébe 100%-ban tiszta szenvedélyt adunk, ezt pedig te magad is megtapasztalhatod majd az első másodperctől kezdve - élvezd a Damnation Flame-et, és ígérjük, hogy még sok minden más is hamarosan napvilágra kerül!

- vezette fel az új szerzeményt a banda, íme a hozzá készült kisfilm!

Bemutatta új énekesnőjét a Temperance

356263341_5642327169203419_6676516860551079722_n.jpg

Január végén jelentette be Alessia Scolletti énekesnő és a dobos Alfonso Mocerino, hogy elhagyják az olasz Temperance fedélzetét. Alessia egészségi problémái miatt intett búcsút bandatársainak, Alfonso pedig a magánéletére kíván koncentrálni a jövőben, ám az új album dobsávjait még ő rögzítette. 

A lefixált koncerteken Lina Victoria (Sleeping Romance) és Marco Sacchetto helyettesítette a két zenészt, utóbbi véglegesen is a zenekar tagja lett. Ma a banda bemutatta új énekesnőjét, akinek neve Kristin Starkey. Az amerikai lány képzett operaénekesnő, a következő lemezen már az ő hangját hallhatjuk.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a Temperance új tagjait!
Először is, az egyik legtehetségesebb és legképzettebb énekesnő a színtéren, Kristin Starkey New Yorkból.
Ő profi operaénekes, metalénekes és énektanár is. Az ő hangja rengeteg epikus hangulatot ad a zenénkhez!
Másodsorban pedig rendkívül örülünk, hogy Marco Sacchetto dobost köszönthetjük: ő az összes 2023-as koncertünkön játszott, és rengeteg energiát hozott a csapatba!
Most pedig készüljetek, mert hamarosan rengeteg hírrel érkezünk, többek között az új album bejelentése, egy első új kislemez, új koncertek, új turnék és még sok más!

- örvendezett a zenekar a közösségi média platformjain.

A Temperance utoljára 2021-ben adott ki nagylemezt, amely a "Diamanti" címet viselte.

 

süti beállítások módosítása