Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jót nevetett saját magán a dalszöveget elfelejtő Floor Jansen - videó

2022. december 09. - Jurancsik Eszter

floorjansen2.jpg

Sok előadóval megesett már, hogy egy pillanatra elkalandozott gondolatban, és elfelejtette a dalszöveget a színpadon. Mindenki másképp kezeli az ilyen kínos helyzeteket, ám aki igazán profi, az nem esik kétségbe, hanem improvizál.

December 6-án Milánóban adott koncertet az együttes, a Dark Chest Of Wonders című szám elején pedig Floor elfelejtette a szöveget. Ám a mellrákból nemrég sikeresen felépült énekesnő azonban nem esett kétségbe: vagány táncba kezdett, miközben jót nevetett a kis bakiján, a következő sorok pedig már eszébe jutottak.

Amikor a dalszöveg nem jut eszedbe, de néhány őrült táncmozdulattal megoldod. Legalább nevethetek magamon!

- írta Twitterére az énekesnő, a kommentelők pedig jót derültek a humorán.

A Dark Chest Of Wonders a legrosszabb ebből a szempontból, én rendre összekeverem a sorokat!

- írja Floor egyik követője, egy másik felhasználó pedig egy másik bakit idézett fel a Delain volt frontlányáról, Charlotte Wessels-ről:

Charlotte megjelent a színpadon, énekelni kezdett, de a mikrofonja nem volt bekapcsolva. Ilyenek bármikor megtörténhetnek.

Volt, aki egyenesen azt csodálta, hogy az énekeseknek mennyi dalszöveget kell fejből tudnia:

Imádnivalóan emberi vagy! Éppen tegnap gondolkodtam azon, hogy a zenészek, művészek hogyan emlékezhetnek minden egyes dalra. Különösen a régiekre! Csoda, hogy ez eddig nem történt még meg!

Itt nézhetitek meg a vicces videót:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7117998588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása