Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Elysion: új hírek a zenekarról - tagcsere és új album!

2022. december 08. - Jurancsik Eszter

elysion-1.jpg

Régóta nem adott hírt magáról a görög Elysion. A gothic metalt játszó zenekar első albuma, a "Silent Scream" 2009 decemberében jelent meg, amely azonnal sokak kedvencévé tette a Christianna Hatzimihali vezette formációt. Következő lemezük a "Someplace Better" címet kapta, és 2014 januárjában jelent meg. 

A bandáról évek óta nem tudni érdemleges infót, 2018 januárjában szóltak a hírek arról, hogy készülőben van a harmadik korong, ám az év júniusa óta - amikor is a Made Of Lies című dalukhoz videót forgattak - csend honolt az együttes háza táján, közösségi oldalaikon is csak egy-egy újévi jókívánsággal jelentkeztek be.

Néhány nappal ezelőtt viszont végre megtörte a csendet az athéni csapat, egy posztban leírták ugyanis, hogy változásoknak néznek elébe: FXF, alias Antonios Bofilakis basszusgitáros kilépett a zenekarból, helyét AR, polgári nevén Andreas Roufagalas veszi át. 

Az Elysion hamarosan maga mögött hagyja a 2022-es évet, ezért szeretnénk bejelenteni néhány változást! Nemsokára megosztjuk a harmadik album megjelenési dátumát, valamint zenei útjaink elválnak FXF testvérünkkel, ám barátok maradunk. Hálásan köszönjük neki a zenekarban való részvételét, és szívünkből kívánunk neki minden jót a továbbiakban! Azonban az élet nem áll meg, így megragadjuk az alkalmat, hogy bemutassuk minden Elysion-rajongónak családunk legújabb tagját - üdvözöljétek a fedélzeten Andreas Roufagalast, a banda új basszusgitárosát, aki kellőképpen elszánt arra, hogy velünk együtt a legtöbbet hozza ki magából! Köszönjük mindenkinek a csodálatos támogatást, hamarosan nagyszerű hírek jönnek!

Az Elysion 2006-ban alakult, első énekesnője Maxi Nil volt, őt váltotta 2008-ban Christianna, akinek elmondása szerint elődje - akivel jó barátnők is - rengeteg dologban segítette őt, amikor a helyét átvette a csapatban, többek közt a dalszövegírásban is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5317997678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása