Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

A Coldbounddal dolgozik Charlotte Wessels

2022. június 06. - Jurancsik Eszter

285861447_462886942505993_7150276431002121708_n.jpg

2012-ben alakult a finn melodikus death/doom/black vonalon mozgó Coldbound, amely csapat eredeti felállása: Markus Riihimäki, Meiju Enho és Pauli Souka. Utolsó albumuk "The Gale" címmel 2018 nyarán jelent meg, 2020 februárjában pedig Slumber Of Decay címmel közös dalt adtak ki a Leaves' Eyes egykori frontasszonyával, Liv Kristine-nel, akivel még az évben elváltak útjaik.

A zenekar azonban újra aktív: néhány napja jelentették be közösségi oldalaikon, miszerint készül az új nagylemez, amelyen nem más fog közreműködni, mint a holland Delain ex-énekesnője, Charlotte Wessels - ő fogja megszemélyesíteni az album központi figuráját. 

Egyszerűen meg kellett kérnünk Charlotte-t, hogy legyen részese ennek az albumnak, és keltsen életre egy karaktert. Charlotte karrierje egyszerűen elképesztő, és fényes jövő áll előtte! Hatalmas megtiszteltetés, hogy lehetőséget kaptunk a vele való közös munkára, és már nagyon várjuk, hogy mindenki hallja ennek a nagyszerű együttműködésnek az eredményét. Hatalmas köszönet Charlotte-nak is ezért a csodálatos élményért és megtiszteltetésért, hogy együtt dolgozhattunk.

- lelkendezett az északi csapat, akikkel nemcsak Charlotte dolgozik együtt, mint a metal palettán ismert név, hanem Lindsay Schoolcraft is, akit a Cradle of Filth háttérénekeseként és billentyűseként ismerhettünk meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Coldbound (@coldboundofficial) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2217849523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása