Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lzzy Hale szerint kevesebben mobiloznak a koncerteken, mint a járvány előtti időszakban

2022. május 12. - Jurancsik Eszter

attachment-halestorm-lzzy-hale-2022.jpg

A koncerteken való mobilhasználat témája igencsak megosztja az embereket. Megszólalt a témában Floor Jansen, a Nightwish énekesnője, de a Visions of Atlantisből és az Exit Edenből ismert Clémentine Delauney sem rejtette véka alá a véleményét - a francia szépség szerint zavaró, hogy az rajongók kameráival kell szemeznie, ahelyett, hogy a fanok élveznék a pillanatot.

Most a pennsylvaniai Halestorm frontasszonya, Lzzy Hale osztotta meg észrevételeit e témában. Az énekesnő úgy tapasztalja: jóval kevesebben mobiloznak a bulikon, mint a COVID-19 pandémia előtti fellépéseken.

Úgy vettem észre, hogy a rajongók egyre kevesebbszer használják a telefonjaikat [fotózásra és videózásra], és inkább a színpadra, a zenészekre figyelnek. Mindenki mindent látni szeretne és magába szívni a hangulatot. Remélem, hogy ez a tendencia folytatódik, mert jó látni az emberek arcát!

- mesélte a 13th Floor riporterének Lzzy, aki arról is szót ejtett, milyen érzés két év szünet után visszatérni a színpadra.

Ez csodálatos! Úgy érzed, mintha otthon lennél. Megváltozott valami, de jó értelemben. Úgy érzem, jó pár olyan dolog, amelyre azelőtt komoly figyelmet fordtottunk, most háttérbe szorultak, mint pl. hogy eltaláluk-e a megfelelő hangokat. Annyira el vagyunk ragadtatva a pillanat hevében, és próbálunk csak a jelenben, a mostban élni, hogy ezek mellékessé válnak. A koncert után pedig annyira boldogok vagyunk, hogy elmondhatjuk, még mindig meg tudjuk csinálni, és hogy itt vagyunk. És ezt a közönségnél is észrevettem; a rajongóink úgy jönnek el egy fellépésünkre, mintha utoljára tehetnék. Ez egy fantasztikus időszak.

A zenekar új albuma május 6-ával, "Back From The Dead" címmel jelent meg, amelyről a címadó dalhoz és a The Steeple-hez kisfilmek is készültek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8117829901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása