Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Evanescence: egymilliárd megtekintés felett a Bring Me To Life videója

2022. február 02. - Jurancsik Eszter

evanescence-press-2019-cr-pr-brown-billboard-1548-768x433.jpg

Az arkansasi Evanescence tagjai büszkén koccinthatnak legújabb sikerükre, ugyanis a Bring Me To Life című bemutatkozó daluk, amely a 2003-as "Fallen" albumon szerepel, a napokban elérte az egymilliárdos megtekintést.

A szerzemény születéséről így mesélt az énekesnő Amy Lee, aki mára az egyetlen tag maradt az eredeti felállásból:

A Bring Me To Life szövege a jelenlegi férjemről szól, mielőtt még összeházasodtunk volna, akkor írtam. Az az időszak borzalmas volt számomra, egy rossz párkapcsolatban éltem, Josh pedig akkor még csak barát volt, pár alkalommal találkoztunk.Emlékszem, a barátainkkal beültünk egy étterembe, leült velem szemben és megkérdezte tőlem: >>Boldog vagy?<< Ez a kérdés teljesen váratlanul ért és a szívemig hatolt, így született meg a dal első versszakának legelső sora, a >>Hogyan láthatsz a szemembe úgy, mintha nyitott ajtó lenne?<<

A számhoz Romániában forgattak videoklipet, és 2009 végén töltötték fel a zenekar hivatalos Youtube-csatornájára. A dalban a 12 Stones énekese, Paul McCoy is énekel, erre a kiadó beszélte rá az együttest. 

evanescence-everybodys-fool-voca-1.jpg

Az Evanescence 2003-ban: Ben Moody, Rocky Gray, Amy Lee, David Hodges és John LeCompt

Amyék nemrégiben fejeztek be egy kisebb turnét az Államokban a Halestorm társaságában, legutóbbi nagylemezük pedig tavaly jelent meg, "The Bitter Truth" címmel, amelyre a rajongók 10 évet vártak a csapat nevét viselő 2011-es kiadványa után.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7617084172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása