Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dallal jelentkezett a The Agonist, októberben középlemez érkezik

2021. szeptember 09. - Jurancsik Eszter

band-shot-with-texture-1024x663.jpg

2019-ben jelent meg a kanadai The Agonist "Orphans" címet viselő nagylemeze, amely a harmadik album volt Vicky Psarakis énekesnővel, aki 2014-ben váltotta a mikrofon mögött az Arch Enemybe átigazolt Alissa White-Gluzt.

Nemrégiben a frontlány Sicksense néven új együttest is alapított, amely groove-os, dallamos zenét játszik, azonban a The Agonist is visszatérésre készül, azt pedig már egy ideje tudni lehet, hogy a banda új stúdióalbumán dolgozik.

A mai nappal mutatta be a zenekar vadonatúj dalát, amely a Remnants In Time címet viseli. A szerzemény a "Days Before The World Wept" elnevezésű középlemezen kap majd helyet, amely kiadvány október 15-én jelenik meg, és ITT tudod előrendelni.

600x600-000000-80-0-0.jpg

A számlista:

01. Remnants in Time

02. Immaculate Deception

03. Resurrection

04. Feast on the Living

05. Days Before the World Wept

 

Az új kisfilmről Vicky eképpen mesélt:

Azt akartuk, hogy a képi megjelenés határozottan tükrözze a dalszövegeket és a mögöttük álló gondolatokat, és ebben kulcsfontosságú volt, hogy démonná változzak. Nagy rajongója vagyok a horrorokat, sci-fiket idéző sminknek, így a profi sminkessel való munka király érzés volt! Ez a dal - és a videó is - a szélsőségekről szól. Angyali és démoni, törékeny és erős, finom és agresszív. Sok mindent megtestesít abból, amiről a The Agonist szól.

Íme, a videó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9716684502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása