Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lzzy Hale: "Nem lógunk együtt senkivel a turnén, hogy elkerüljük a vírust."

2021. szeptember 01. - Jurancsik Eszter

238037039_388950605927953_6132012799003343003_n.jpg

Nemrégiben jelenetkezett új dallal a pennsylvaniai Halestorm, amely a Back From The Dead címet viseli, és igen véres videót forgattak hozzá.

Ahogyan Lzzy Hale énekesnő elárulta: egy olyan dalt akart adni magának és a világnak, amit hangosan ordíthatunk, amikor a kapuk újra kinyílnak. 

Augusztus 31-ével egy kisebb turnéra indult a csapat New Yorkban, a fellépéssorozat pedig az Ohio állambeli Mansfieldben ér véget szeptember 12-én.

E miniturné és az egészségmegőrzés kapcsán osztott meg pár gondolatot most Instagramján Lzzy:

"Ez egy különleges menet lesz. Nem lógunk együtt másokkal. Se vendégek, se bárok, se éttermek. A cél az, hogy senkinek ne legyen pozitív tesztje a turné végére. Elsétáltunk a vízpartra, aztán visszasétáltunk a buszhoz. Maszkot viseltünk, ahogy körülöttünk mindenki. Furcsa idők járnak. De a rock show-knak folytatódniuk kell! Szóval gyertek és nézzetek meg minket. Ügyeljetek a biztonságra, viseljetek maszkot ti is. Majd a biztonságosabb időkben összeölelkezünk és együtt lógunk."

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Joe Hottinger (@thejoestorm) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8116676646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása