Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új tagokkal bővült a Diabulus In Musica

2021. július 02. - Jurancsik Eszter

209053925_10158339419313652_7150589323049661673_n.jpg

A spanyol Diabulus In Musica utolsó lemeze 2020 elején került boltokba, Euphonic Entrophy címmel, a korong pedig igen szépen muzsikált a rajongók körében, az első kislemez, a baszk nyelven íródott Otoi pedig hatalmas sikernek örvendett.

A zenekar életében némi változás történt, ugyanis csatlakozott köreikbe David Erro basszusgitáros és Ion Feligreras dobos. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy két új tagot üdvözölhetünk a fedélzeten! Ion Feligreras (dobok) és David Erro (basszusgitár) mostantól tagja metal családunknak. Mindketten csodálatos zenészek és nagyszerű emberek. Volt szerencsénk és örömünk együtt játszani Ionnal a legutóbbi koncertünkön. Fantasztikus volt a közös munka, a kémia pedig azonnal működött közöttünk, így nem is lehetnénk boldogabbak, hogy most már hivatalosan is a banda tagja! David Erro szintén hihetetlenül jó zenész, nagyon tiszta és lendületes mélységekkel, ami tökéletesen illik a hangzásvilágunkhoz. Biztosak vagyunk benne, hogy új ötleteket és újult energiát hoznak majd, így felkészülhettek egy minden eddiginél ragyogóbb hangzásra!

- lelkendezett a csapat Facebookján, jelenlegi felállásuk pedig így a következő:

Zuberoa Aznárez (ének)

Gorka Elso (billentyűk)

David Erro (basszusgitár)

Ion Feligreras (dob)

Alexey Kolygin (gitár)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4216611110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása