Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Anette Olzon - Parasite

2021. június 21. - Jurancsik Eszter

anette.png

Tudni lehet, hogy Anette Olzon -aki egyébként ma ünnepli 50. születésnapját- keményen dolgozik új szólóalbumán, amelyről azt is elmondta: a világban zajló dolgok adják a tematikáját, valamint jóval keményebben fog szólni, mint a 2014-es Shine, amely a remekül összerakott dalok ellenére is csak mérsékelt sikereket ért el.

Unalomra egyáltalán nem panaszkodhat az énekesnő, aki nemrég örömmel osztotta meg követőivel, hogy az ápolói képesítés mellé hamarosan új szakmát is szerez, ugyanis a svéd csillag szülésznői tanulmányokba kezd nyár végével, plusz a fent említett új szólólemezéről is megtudhattuk, hogy a Strong címet kapta, ennek előfutáraként ma megérkezett a Parasite című dalhoz készült videoklip, a dalok címéről pedig a Sonic Perspectives rántotta le a leplet:

1.  Bye Bye Bye

2.  Sick of You

3.  I Need To Stay

4.  Strong

5.  Parasite

6.  Sad Lullaby

7.  Fantastic Fanatic

8.  Who Can Save Them

9.  Catcher of my Dreams

10. Hear Them Roar

11.  Roll the Dice

A 'Parasite' egy dal azokról, akik hazugságaikkal, ármánykodásukkal, kapzsiságukkal és gyűlöletükkel pusztítást okoznak ebben a világban, mindezt a  tisztesség álarca mögé rejtve. Zűrös világban élünk, egy világjárvánnyal, őrült politikával, erőszakkal, a közösségi médiában látható viselkedéssel és azokkal az emberekkel, akik folyamatosan másokra zúdítják a véleményüket - ez adta az album koncepcióját. Zeneileg egy sokkal súlyosabb albumot szerettem volna, mégis erős dallamokkal, és olyan általam kedvelt zenekaroktól merítettem ihletet, mint a Dimmu Borgir vagy az In Flames.

- magyarázta az új szám kapcsán Anette, aki azt is elárulta: a korongon férje, Johan Husgafvel, akit a Pain-ből ismerhetünk, szintén szerepel - őt hallhatjuk basszusgitározni. A szeptember 10-ével megjelenő lemez producere egyébként Magnus Karlsson, akinek Heart Healer nevű projektjében több női hang mellett Anette is énekel.

Íme, az új videó!

20000000123183_9695e3f0-f0c2-44dc-b1ca-6b816991546e_1024x1024_2x_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr716600364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása