Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újra kiadta a The Silent Force koncert DVD-jét a Within Temptation

2021. május 14. - Jurancsik Eszter

2004. november 11-én jelent meg a holland Within Temptation The Silent Force címet viselő nagylemeze, amely a banda sorban harmadik stúdióalbuma volt. 2005. november 18-án, Amszterdamban adott nagyszabású koncertet az együttes, amelyen a kiadvány dalai is elhangzottak, a bulit pedig kamerák rögzítették. Az anyag The Silent Force Tour elnevezés alatt, 2007 nyarán került boltokba, nem sokra rá elérve a holland listák 2. helyét. A DVD-n láthatók még dalok egy finnországi és belga fellépésről is.

within_temptation-the_silent_force_tour.jpg

A The Silent Force megjelenésének 17. évfordulója alkalmából a zenekar úgy döntött, újra kiadja a koncertfelvételt. A dolog érdekessége, hogy nem fizikai formátumban elérhető az anyag, hanem a Vimeo videómegosztón lehet megvásárolni vagy kikölcsönözni, továbbá menő pólókat is rendelhetünk a csapat webshopjából, amelyen a DVD borítója és a turnédátumok láthatók.

within-temptation3-2015.jpg

A Within Temptation 2004-ben

Sok rajongó e korong által ismerte meg a zenekart, ami nem csoda, hiszen igen szép sikereket ért el és Sharon den Adelék koncertjein a mai napig felcsendülnek róla nóták, 2016-ban pedig a Metal Hammer magazin be is választotta a lemezt a 21. század 100 legjobbja közé. Érdekességként megemlíthető, hogy az énekesnő Sharon a turné alatt éppen első gyermekét, Eva Lunát várta, valamint a Stand My Ground, a Memories és az Angels videoklipjei is megtalálhatók a DVD-n. 

A DVD tracklistje:

Az amszterdami koncert:

1. Deciver of Fools

2. Stand My Ground

3. Jillian (I'd Give My Heart)

4. It's the Fear

5. Forsaken

6. Angels

7. Towards the End

8. Memories

9. Pale

10. Intro

11. See Who I Am

12. Aquarius

13. Jane Doe

14. Caged

15. Mother Earth

16. Candles

17. The Other Half (Of Me)

18. Ice Queen

A finnországi koncert dalai:

1. Memories

2. Angels

3. Stand My Ground

A belga koncert dalai:

1. Ice Queen

2. See Who I Am

3. Stand My Ground

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7816560136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása