Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Morgan Lander: "A Kittie nem hal meg!"

2021. május 11. - Jurancsik Eszter

160250997_477824266932826_543025587200917469_n.jpg

2011-ben fejeződött be a kanadai Kittie I've Failed You című lemezéhez kapcsolódó turnéja, azóta pedig nem nagyon lehetett hallani a csapat háza tája felől.

2017 februárjában a basszusgitáros Trish Doan tragikusan fiatalon, 31 évesen elhunyt, 2018-ban pedig Live at the London Music Hall címmel koncert DVD-t adtak ki, ám ezt követően nemigen volt aktív a zenekar.

Korábban Morgan Lander énekesnő elárulta: megfelelő ajánlat hiányában aligha lendül meg újra a banda szekere. Ő maga időközben két másik projektben is megmutatta tehetségét: a Karkaosban Viky Boyer helyét vette át, saját projektje, a Winterlvst pedig tervei szerint filmzene-szerű dallamokat fog majd játszani. Hétköznapi munkákban is kipróbálták magukat a tagok: Morgan egy fitneszterem-hálózat marketingeseként dolgozott, húga, Mercedes -a Kittie dobosa- pedig belekóstolt az ingatlanközvetítésbe, de megfordult egy szoftvercégnél is.

Trish halála után a következőket mondta Morgan:

Nehéz tovább haladni Trish nélkül, mert furcsa érzés, hogy nincs velünk. De persze nem tudni, mi lesz a vége. Ha kapunk egy jó ajánlatot, lehet, hogy rábólintunk. Ugyanakkor biztosan akarjuk tudni, hogy ez a rajongóinknak is jó lesz. De meglátjuk, mit hoz a jövő. Nagyon sok ember szereti a csapatot. "Kiköveztétek az utat", "Legendák vagytok" - és hasonlókat mondanak nekünk, noha nem gondolom, hogy 15-20 éve ez egyenlő lett volna a Kittie-vel. Úgy gondolom, az segített nekünk a sikerben, hogy szívvel-lélekkel dolgoztunk.

Morgan most egy podcastben mesélt a Kittie jövőjéről:

 A Kittie soha nem hal meg, mert bennünk még mindig él. Még mindig dolgozunk a Kittie örökségén, és még mindig ezt éljük és lélegezzük nap mint nap. És igen, lehet új zene is. Egyelőre így gondolom, de ez még nem a megfelelő idő erre. De mindennek eljön az ideje, és azt hiszem, hogy ez a zenével is így lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8416531298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása