Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lzzy Hale szerint csak akkor vagy felelősségteljes felnőtt, ha beoltatod magad

2021. április 17. - Jurancsik Eszter

lzzy-hale-halestorm-elizabeth.jpg

Dolgozik új nagylemezén a pennsylvaniai Halestorm - utolsó kiadványuk, a 2018-ban kiadott Vicious igencsak szépen muzsikált. Nemrégiben a The Who 1974-es, Long Live Rock című dalának feldolgozásával jelentkezett a zenekar, most pedig egészen más témában írt Twitterén az együttest vezető Lzzy Hale énekesnő. 

Véleménye szerint csak akkor kerülhetünk közelebb ismét az élő koncertekhez, ha minden felelősségteljesen gondolkodó felnőtt felveszi a COVID-19 elleni védőoltást.

Vakcina=felelősségteljes felnőttek. És ezzel egy lépéssel közelebb vagyunk az élő rock bulikhoz!

- osztotta meg követőivel a közösségi oldalon Lzzy, aki már megkapta az adagját az oltóanyagból, a hírek szerint pedig már 120 millió amerikait beoltottak a rendelkezésre álló vakcinával, az ország legismertebb, fertőző betegségekkel foglalkozó orvosa, Dr. Anthony Fauci szerint viszont a lakosság legalább 70–85%-át be kell oltani ahhoz, hogy kialakuljon az úgynevezett nyájimmunitás.

Lzzy tehát mindenkit arra buzdít, hogy vegye fel az oltást, hogy a zenészek koncertjei, turnéi is mihamarabb, újra megtarthatók legyenek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr10016504082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása