Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Simone Simons konyhai rabszolgának érzi magát a karanténban

2021. március 04. - Jurancsik Eszter

ba4fa90ebf7c11c8402fbef4f096f7c6.jpg

Február 26-án került boltokba az Epica "Omega" című albuma, amelyre a rajongók csaknem 5 évet vártak elődje, a The Holographic Principle után. A korong remekül muzsikál és számtalan blogger, újságíró pozitív kritikával illette a lemezt, ám csakúgy, mint a legtöbb banda, a holland zenemágusok sem turnézhatnak, hiszen a koronavírus-járvány még mindig tombol a világ minden táján. 

Simone Simons, a csapat frontasszonya nemrégiben elmondta: hiányoznak neki a koncertek, a rajongók, és tudja: a művészek lesznek az utolsók, akik munkába állhatnak.

Most újabb gondolatokat osztott meg a kényszerpihenőről, ami úgy tűnik, egyre inkább feszélyezi az énekesnőt:

Ami hiányzik, hogy a színpadon legyek, hogy énekeljek, utazzak. 17 éves korom óta rengeteget utazom, találkozom a rajongókkal, és ez nemcsak a munkám, de az életmódom is. Számomra "nem normális", hogy ennyit itthon vagyok!

- kezdte nevetve Simone, majd így folytatta:

Semmi nem pótolhatja azt az érzést, amikor a színpadon állok és énekelek; semmi nem hasonlítható ehhez! Hiányzik az is, hogy mások főzzenek nekem (nevet). Mostanában konyhai rabszolgának érzem magam! Reggeli, ebéd-és vacsorakészítés... kicsit úgy érzem magam, mint egy hörcsög a kerékben - a rendetlenség soha nem ér véget. Takarítok, főzök, ennivalót veszek, alszom, majd kezdődik az egész előlről.

tumblr_2fee357f27e0687170bc1bbd86d1e92f_613ba0d3_500.jpg

Simone jelenleg férjével, a Kamelot-billentyűs Oliver Palotaival és hétéves fiával, Vincenttel Németországban él. Feltárta azt is, hogy a családi életet és a zenekari kötelezettségeit nem mindig volt könnyű egyensúlyba hoznia, és bár most nagyon hiányolja a turnékat, mégis akadtak nehéz pillanatai; hiányzott a férje, a kisfia és a barátai. De végül szerencsésen megtalálta az egyensúlyt a két életterület között.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9716450438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása