Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Készül az új Arch Enemy-album!

2021. február 14. - Jurancsik Eszter

Nem sűrűn lehetett hallani mostanság a svéd Arch Enemy felől - egyrészt a pandémia miatt ők sem tudtak koncertezni, másrészt tavaly már hírt adtunk arról, hogy a banda következő albumán dolgozik.

A kanadai Alissa White-Gluz 2014-ben vette át Angela Gossow helyét a mikrofon mögött, első közös kiadványa a zenekarral a War Eternal volt az év nyarán, majd 2017 szeptemberében durrant hatalmasat a Will To Power. 

arch-enemy_1.jpg

Annyit lehet még tudni a zenekar háza tája felől, hogy Alissa jó ideje szorgoskodik szólóanyaga kapcsán, amelynek munkálataiba bevonta párját, Doyle Wolfgang von Frankensteint, de az Arch Enemy gitárosa, Jeff Loomis is besegít az énekesnőnek. 

Jeff nemrég a The Riffhard Podcastnek felfedte, hogy igencsak jól halad az új Arch Enemy-korong kapcsán, de harmadik szólóalbuma is hamarosan boltokba kerül:

"Már a harmadik szólólemezem készül a Century Media kiadóval. Teljesen instrumentális cucc lesz. Ezekkel foglalom el most magam, de vendégszerepelek is másokkal, és videojátékok számára is írok zenét. Mindig van tennivaló. Szerencsés vagyok, mert van egy kis barlangom, ahová elvonulhatok és zenélhetek. Kerestem némi extra pénzt és befektettem ezekbe a szuper eszközökbe. Jó kis hely ez az alkotáshoz."

- mesélte szólóalbuma kapcsán, majd kitért az Arch Enemy készülő korongjára is:

Az új Arch Enemy-lemezhez is írom a szólókat. Nem tudom, mikor fogjuk kiadni az albumot, de hamarosan elkezdek dolgozni. Tervben van egy turné szeptemberre, amelyet reméljük, meg tudunk tartani."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr416427742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása