Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Heart Healer - Into The Unknown

2021. január 27. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a svéd Magnus Karlsson új projektje keretein belül három ismert, tehetséges metálhölgyet szabadított a stúdióba, Heart Healer elnevezés alatt. A zenész-producer a finn Noora Louhimóval (Battle Beast), a spanyol Ailynnel (ex-Sirenia, Her Chariot Awaits, Trail of Tears) és a svéd Anette Olzonnal (ex-Nightwish, The Dark Element, Allen/Olzon) egyesítette erejét, és felvették a The Metal Opera címre keresztelt lemezt.

fotojet_17.jpg

Az album március 26-án kerül boltokba, a borítót és a számok listáját pedig már ismerjük.

Most végre megérkezett az első klipes nóta is, amely az Into The Unknown című dalhoz készült, és amelyben Noora énekel.

A háttérénekesek között az amerikai Seven Spires énekesnője, Adrienne Cowan is hallható, aki a videoklipben is játssza a főszerepet:

"Az opera főszereplőjét, a 'Heart Healert' a fantasztikus Adrienne Cowan alakítja, aki arra ébred, hogy semmire nem emlékszik, azt sem tudja, hogy kicsoda ő. Hamarosan kiderül, hogy ha megérint valakit, az meggyógyul, de minden egyes gyógyítással fogy a saját ereje. A lemez valójában egy utazás, melynek során kideríti, hogy ki is valójában, és közben találkozik másokkal, akik vagy neki szeretnének segíteni, vagy akik tőle várják a segítséget, de olyanokkal is, akik üldözik, mert félnek tőle. Rengeteg csodás énekessel dolgoztam már eddigi karrierem során, de főként férfi énekesekkel. Persze dolgoztam csodás nőkkel is, mint például Noora Louhimo, Amanda Somerville vagy Anette Olzon, de ezúttal kimondottan egy olyan albumot akartam készíteni, amelyen főként énekesnők hallhatóak. Mindannyiuknak nagyon különleges, egyedi a hangja, és más-más stílusban is tudnak énekelni, ami rendkívül fontos a projekt számára."

- magyarázta a zenész, az első szívet gyógyító klip pedig már látható Noorával, íme az Into the Unknown!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3316405598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása