Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee: "Tudnunk kell egymással beszélni."

2020. október 28. - Jurancsik Eszter

Az arkansasi Evanescence új lemeze, amely a The Bitter Truth címet kapta, hamarosan boltokba kerül, ám a pontos dátum még mindig nem ismert. Három dalt már megmutatott a készülő újdonságról a zenekar, elsőként a Wasted On You-t, majd a The Game Is Overt, nemrégiben pedig a Use My Voice jött ki - utóbbi szerzeményben pedig számtalan vendégzenész is közreműködik, például a Halestorm frontasszonya, Lzzy Hale és a holland Within Temptation énekesnője, Sharon den Adel. Utóbbi csapattal indult volna még tavasszal közös turnéra az Amy Lee vezette formáció, ám a koronavírus-járvány miatt először szeptemberre csúsztatták a fellépéseket, ám mivel a pandémia ősz elején ismét erőre kapott, csak 2021 szeptemberében láthatják a fanok a két együttest.

0212evv40x427.jpg

Amy Lee nemrégiben először beszélt nyíltan politikai nézeteiről. Az énekesnő kijelentette: nem fog meghajolni egy diktátor (itt Donald Trumpra gondolt) előtt, nem fogad el hazugságot a kormányától, valamint a fehér rendőrök által meggyilkolt afroamerikai férfi, George Floyd ügye is felháborította, illetve az, ahogyan Trump hozzáállt a dologhoz.

Nemrégiben a 95,5 KLOS nevű kaliforniai rádióállomásnak adott interjút az énekesnő, és ismét sok gondolatot megosztott a hallgatókkal. Elmondta: Amerikában együttműködésre van szükség.

12932811_875729902536232_3642039944157084696_n.jpg

"Tudnunk kell egymással beszélni. Meg kell hallgatnunk egymást és nem a homokba dugni a fejünket, vagy elszaladni."

- kezdte mondandóját, majd eképpen folytatta:

"Együtt vagyunk egy országban, és együttműködésre van szükség. Mindannyian különböző dolgokban hiszünk, különböző dolgokat tapasztalunk, mindenki más nézőpontot képvisel, és ez rendben van - de ugyanakkor félelmetes is. Különbözőek vagyunk, és együtt kell dolgoznunk. Soha nem lesz teljes az egyetértés, de ez mindig is így volt."

fejtegette véleményét, majd így zárta gondolatmenetét:

"Tisztelettel és becsülettel kell haladnunk előre. Családként kell beszélnünk egymással."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4316261102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása