Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarol a finn listákon Aleah szólóalbuma!

2020. július 27. - Jurancsik Eszter

Aleah Stanbridge posztumusz szólóalbuma július elsejével vált elérhetővé azok számára, akik előrendelték a korongot. A kis finn lemezkiadó, a Svart Records a koronavírus-járvány miatt ugyan nem tudta fizikai formátumban e napon -amely egyébként Aleah 44. szülinapja is- boltokba küldeni az albumot, ám akik megvásárolták a kiadványt, a letöltési linket megkapták.

A Trees of Eternity néhai frontasszonya, Aleah 2016 áprilisában, hosszas betegség után, 39 évesen távozott az élők világából, zenésztársa, egyben kedvese, a Swallow The Sunból is ismert Juha Raivio tavasszal jelentette be: kiadja tragikusan fiatalon elhunyt szerelmének dalait, amelyeket elektronikus és akusztikus hangzással is hallhatunk a dupla CD-s kiadványon.

full_5.jpg

Az elektronikus hangzású szerzemények közül láthattuk-hallhattuk a My Will, az Inverted Enlightenment, a Breathe, a Vapour, a Sacrifice és a The Tower című felvételeket, amelyekhez szöveges videók is készültek.

Aleah egyik emlékoldalán Juha büszkén jelentette be a hírt: az angyali szépségű és hangú énekesnő albuma első lett a finn listákon. A korong a pandémia miatt 17-én jelent meg, és remélhetőleg hamarosan megérkezik azokhoz, akik megvásárolták.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9616080346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása