Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb dalokat tervez kiadni a Within Temptation

Tervben van az új album is!

2020. május 28. - Jurancsik Eszter

Május 8-án a holland hatosfogat új dalt szabadított a világra Entertain You címmel, amelyhez nemrég kisfilm is készült. Ennek kapcsán árulta el Sharon den Adel, a banda frontasszonya: a számot a "kívülállókról" írták, akiket nehezen fogad el a társadalom bőrszínük, vallásuk, öltözködésük vagy éppen a szexualitásuk miatt. Sharon azt is felfedte: ő maga is sokszor érezte kívülállónak magát kisgyerekként, hiszen édesapja munkája miatt rengeteget költöztek, emiatt nehezen talált barátokat.

96703672_10157534824192986_6311571307532124160_o.jpg

A csapat áprilisban indult volna közös turnéra az amerikai Evanescence társaságában, ám a koronavírus miatt ezt őszre kellett halasztani. A tervek szerint szeptember 19-én útnak indulhat a két együttes.

Most az Audio Ink Radio-nak mesélt Sharon a további tervekről. Kiderült: zenésztársaival több dalt is szeretnének kiadni az elkövetkező hónapokban.

"Csak két dalt vettünk fel eddig, és nagyon sok demónk van, így elég gyorsan befejezhetjük a számokat. Tehát először valódi dalokká alakítjuk őket, és jövőre így néhányat kiadhatunk. A végére elkészül az album, de ez még nem teljes, így először neki kell kezdenünk az új daloknak, hogy felvehessük azokat."

unnamed_7_1.jpg

- kezdte sorait az énekesnő, majd a világot sújtó COVID-19-járvány kapcsán eképpen elmélkedett:

"Látható, hogy az egész ipar sérült - természetesen nemcsak a zenekarok, hanem példéul a személyzet is, és a vállalkozók. Senki nem látta, hogy ez fog történni. Úgy látom, ez az egész szakma számára nagyon nehéz. A zenészek közül sokan online koncerteket adnak, mepróbálnak a rajongók kedvére tenni úgy, hogy régebbi felvételeket is közzétesznek. Ezeket nagyon jó csinálni, de a rajongók vágynak már az >>igazi<< dolgokra, de ez most még nem jöhet el. De nagyon örülök annak, hogy az emberek kreatívak - mindenki együtt van most, mindannyian tudják, hogy valóban nagyon balszerencsés, ami most történik, de mindannyian összefogtunk. És ez azt az érzést adja, hogy nem vagyunk egyedül."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6815727162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása