Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen: "A koronavírus szörnyű betegség..."

Videóüzenetet készített az énekesnő

2020. április 07. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Nightwish-frontasszony jobban van - közel két hétig volt karanténban, miután láz és légúti panaszok kezdték gyötörni - ez talán minden énekes rémálma, de igazán attól ijedt meg: mivel nem tudta biztosan, mi okozza állapotát, komoly döntést hozott. Elmondása szerint akár a COVID-19, akár egy sima nátha támadta meg, úgy határozott, nem teszi ki családját a fertőzésveszélynek, így jobbnak látta karanténba volnulni - az énekesnő közel két hétig a svédországi otthona mellett található kis vendégházban tartózkodott. Egészen viccesnek élte meg, hogy Skype-on beszélt férjével, a Sabaton-ütős Hannes Van Dahl-lal és hároméves kislányával, Frejával. 

75478396_2635454509853393_2718064392506703872_o.jpg

Tegnap este videóüzenetben jelentkezett be a dalos pacsirta, amelyben elmondta: még egy kis ideig karanténban maradnak férjével és lányával, hogy elkerüljék a vírust.

"Egy kis videoüzenet Nektek innen a kicsi rezidenciámból, Svédországból. Azt hiszem, többé-kevésbé mindenkit érint a karantén. A koronavírus helyzete valóban a legtöbbünket érint a mindennapokban. Természetesen a világ nagy hely, tehát mindannyian másképp reagálunk rá. De a svédországi szabályok nem annyira szigorúak, mint például a szülőhazámban, Hollandiában, de Hannes férjem, a lányom, Freja és én egy kicsit még karanténban maradunk, mert Hannes hamarabb tért vissza egy oroszországi Sabaton-turnéról, én pedig körülbelül két hétig voltam beteg. Lázas voltam és kimerült. Nem vagyok biztos benne, hogy a koronavírus támadott meg vagy más, de eléggé megviselt, mert nem igazán szoktam beteg lenni."

nightwish_floorjansen19_budapest_decades.jpg

- kezdte gondolatait Floor, majd elmesélte a dolog pozitív oldalát is:

"Ugyan le kellett mondanom az amszterdami szóló koncertemet és próbálnom kellett volna a Nightwish-sal, de sok jó dolgot is csináltam. Kertészkedtem, sokat játszottam a kislányommal és időm jutott olyan dolgokra, amelyekre eddig nem volt. Szóval megpróbáltam pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, amennyire csak lehetett és természetesen megpróbálok egészséges maradni."

- zárta mondandóját az énekesnő, aki elmondta: családjában több ember is átesett a betegségen. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4815596286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása