Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jobban van Floor Jansen!

Napokig karanténban volt az énekesnő

2020. április 04. - Jurancsik Eszter

Már csak hat napot kell várni a Nightwish rajongóinak a banda új lemezére - a korong április 10-ével jelenik meg Human :II: Nature címmel, amelyről láthattuk-hallhattuk a Noise, a Harvest és egy környezetvédelmi projekt részeként debütált Ad Astra-t is.

Azonban a fanok aggódtak a zenekar frontasszonyáért, Floor Jansenért - nemrégiben értesültünk arról, miszerint az énekesnő karanténba vonult, mivel március 17-ével beteg lett. Elmondása szerint magas láz és légúti panaszok gyötörték, amely szimptómák a világszerte tomboló koronavírus tünetei is lehetnek.

 90049131_160785108733951_5573137503021432832_n.jpg

Ő maga is elmondta: mivel nem tudja, hogy e kórral vagy csak a szezonális influenzával küzd, jobbnak látta, ha elbarikádozza magát férjétől, a Sabaton-dobos Hannes Van Dahl-tól és hároméves lányától, Frejától. Floor a család svédországi rezidenciája melletti kis vendégházba költözött csaknem két hétre, Hannes-szel és Frejával pedig Skype-on beszélt - elmondása szerint ez igen mulatságos volt.

A napokban tudatta a holland énekesnő: jobban van. Facebookján újságolta boldogan, miszerint már nem gyötrik a tünetek, kimozdult a természetbe. Floor végtelenül hálás a rajongók aggódásáért, a felvételen pedig már szemlátomást egészségesen sétál és lovagol, valamint elmondta: készen áll a Nightwish körüli nyüzsgésben való aktív részvételre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5115591080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása