Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Itt az új Lacuna Coil-klip!

Nézd meg a kisfilmet a Youtube-on!

2019. július 26. - Jurancsik Eszter

Az olasz brigád délelőtt mutatta meg új dalát, amely az október 11-én megjelenő új lemezről, a Black Animáról származik.

67627703_10156399452372344_8774551944447393792_n.jpg

 

A szerzemény a Layers Of Time címet viseli, és meghallgathattuk a Spotify-on és egyéb netes platformokon. 

Cristina Scabbiáék megígérték, hogy a dalhoz videó is készült, és láthatjuk is - ahogyan ígérték, itt a kisfilm!

 

 

Újabb dallal rukkolt elő a The Agonist!

A Burn It All Down jelent meg

A kanadai csapat nem lógatja a lábát: tudni lehet, hogy új lemezük, amely az Orphans címet kapta, szeptember 20-ával lesz kapható, és az első kislemezes nótához, az In Vertigo-hoz készített klipet már láthattuk is.

Vicky a következőképpen nyilatkozott az új albumról:

"Először szinte sokkolva éreztem magam, amikor meghallottam az Orphans zenei alapjait. Ez a lemez jóval keményebb lesz, mint az eddigi munkáink!"

theagonistbandjune2019_638_1.jpg

A kiadvány a harmadik közös lemeze lesz a görög gyökerekkel is rendelkező Vickynek a fiúkkal - utolsó stúdióalbumuk 2016-ban jelent meg, Five címmel.

Íme, az új dal, a Burn It All Down!

 

Dalpremier: Lacuna Coil: Layers Of Time

Itt az első dal az új albumról!

Cristina Scabbiáék nemrég fedték fel titkukat: új albumuk Black Anima címmel, október 11-én hódítja meg a világot, valamint megmutatták a korong borítóját is. Cristina többször elárulta: ez a kiadvány hasonló lesz a 2016-os Deliriumhoz, ám annál sokkal sötétebb, keményebb lesz.

lc_head_01.jpg

 

A dallista még nem elérhető, ám ma meglepetéssel jelentkezett a milánói formáció: elérhetővé tették a webes platformokon az ősszel megjelenő lemez első kilemezes dalát, amely a Layers Of Time címet viseli. Később klipet is láthatunk a szerzeményhez.

Meghallhathatod a Spotify-on!

Decemberben újra Magyarországon koncertezik a Jinjer!

Tatianáék a Barba Negrában!

Az ukrán Jinjer nem unatkozik mostanság: fesztiválokon lépnek fel, valamint nagy az izgalom az ősszel boltokba kerülő új albumuk kapcsán is. 

768x432_musigburg_030719.png

A nemrégiben megrendezett Rockmaraton Fesztiválon láthattuk legutóbb a csapatot, akik ez évben másodszorra jöttek el kis hazánkba. Ám három a magyar igazság - ma jelentette be a Tatiana Shmailyuk vezette formáció, hogy -mintegy karácsonyi ajándékként- harmadszorra is magyar színpadra állnak december 22-én, a budapesti Barba Negrában. Aki tehát lemaradt a Rockmaratonos buliról, pótolhatja.

Az esemény Facebookos oldala ITT!

süti beállítások módosítása