Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lacuna Coil: mind a régi, mind az új rajongók imádják a Black Animát

Elégedett a csapat a lemez fogadtatásával

2019. december 26. - Jurancsik Eszter

A milánói zenemágusok Black Anima címre keresztelt új albuma október 11-ével landolt a bolto polcain, és már a megjelenést követő két hétben komoly eladásokat produkált. Még a lemez készítési fázisában többször elmondta a Cristina Scabbia énekesnő vezette banda: sokkal keményebb és sötétebb lesz eddigi kiadványaiknál a korong, és nem is beszélt mellé a formáció - rendkívül változatos anyagot adtak a rajongóik kezébe. 

lc3hmbnyt86vlf9q6oczzxgb-1200-80.jpg

A csapat jelenleg is turnézik lemezével, amelynek kapcsán ismét megosztott pár érdekességet a férfi énekes Andrea Ferro. A napokban a Kaaos TV interjúvolta meg a zenészt, aki elárulta: mind a régi, mind az új rajongók örömmel fogadták a Black Animát. 

"Egyaránt örömmel fogadták a lemezt a régi és az új rajongók is. Úgy gondoljuk ez az album a legszínesebb az eddigiek közül. Néhány dal a tipikus gótikus hangzásra koncentrál, amely a zenekar eredeti vonala. Más számokban pedig ott a modern hangzás. De mindkettő jól működik Amerikában és Európában egyaránt."

- kezdte Andrea, majd így folytatta:

"Az album megjelenése előtt hetekig az Államokban turnéztunk, amikor még csak kislemezek voltak elérhetők. Aztán Európába mentünk, hogy a legkomolyabb helyeken is bemutassuk a dalokat. Később pedig visszametünk Amerikába, ahol mindig nagyon sikeresek voltunk, tehát mindent megtettünk, hogy mindkét helyen sok koncertet adjunk."

A derék olaszok nemrégiben Budapesten is tiszteletüket tették, amelyről itt olvashatsz beszámolót.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr215367140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása