Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Arch Enemy: Michael Amott szerint a média nem megfelelően kezeli Alissa White-Gluzt

Kipakolt a zenész

2019. november 30. - Jurancsik Eszter

Szeptemberben jelent meg Alissa White-Gluz egykori csapatának, a The Agonistnak legújabb lemeze, az Orphans. Ennek kapcsán a kanadai banda jelenlegi frontlánya, Vicky Psarakis felfedte: Alissa folyamatosan szabotálni akarja a sikereiket, és bár a szóban forgó album már 2018-ban elkészült, a kék sörényű énekesnő kavarásai odáig vezettek, hogy csak egy év késéssel kerülhetett boltokba a kiadvány.

Alissa -aki 2014 óta a svéd Arch Enemyben ténykedik- később reagált a vádakra, és elmondta: mindez csak koholmány, és szeretné, ha Vicky megkeresné őt, hogy tisztázhassák a dolgokat. 

Természetesen a két hölgy nyilatkozata nagy port kavart a metálvilágban, Michael Amott, az Arch Enemy gitárosa pedig most tiszta vizet öntött a pohárba egy podcast keretein belül: szerinte ugyanis Alissát nagyon unfair módon kezelte a média az utóbbi hónapokban.

alissawhitegluzmichaelamott2019_638.jpg

"Nagyon tisztességtelen, ahogyan Alissát a média kezeli. A közelmúltban nem bántak vele túl korrekt módon. Ismerem őt, öt éve dolgozunk együtt és jó a kapcsolatunk. Mindig érdekessé teszi egy együttes zenéjét, ha nem mindennapi dolgokról írnak zenét, ilyen például a veganizmus."

- kezdte mondandóját Michael, azt pedig tudni lehet, hogy Alissa 13 éves kora óta vegán életmódot folytat. Ez mindig is olyan téma volt, amely megosztotta az embereket - így néha Alissa ilyen jellegű posztjai alatt is egymásnak ugranak a húsevő és vegán rajongók.

"Szerintem ez nagyszerű, és a szociális média felületeit pedig fel lehet használni ehhez, hogy minél több emberhez eljusson az üzenet! Nagyszerű munkát végez Alissa és ezért én tisztelem őt!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr215331558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása