Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Közzétette új lemeze számcímeit a Lacuna Coil

Plusz érdekességekről mesélt Cristina Scabbia és Andrea Ferro

2019. szeptember 09. - Jurancsik Eszter

Black Anima címmel, október 11-én jelenik meg a milánói zenekar új lemeze, amelyről már láthattuk a Layers Of Time című számhoz készített videót. A borítót korábban már felfedte a csapat, továbbá Cristina Scabbia énekesnő így beszélt a korong üzenetéről: 

A fekete lélek ("black anima") mindannyiunkban ott van. Egy ködös tükör, amit az igazság keresésére használunk. Benne van a fájdalom, a düh, az igazság, a félelem, a múlt, a jövő. És sötétség nélkül világosság sem létezik..."

A frontasszony nemrégiben azt is kifejtette: attól, hogy valaki vonzódik a sötét dolgokhoz, még nem rossz, negatív ember, hiszen az élet yin és yang.

67769082_10155962282316706_8550287658696310784_n.jpg

A banda azt is elmondta, hogy bár zeneileg követi a 2016-os Delirium vonalát, a szisztéma teljesen más és nem lehet majd az eddigi lemezekhez hasonlítani, mivel azoknál sokkal keményebb, sötétebb lesz.

Az együttest egyébként a magyar rajongók decemberben láthatják Magyarországon a svájci Eluveitie és a moldáv Infected Rain társaságában a Barba Negrában.

Most végre felfedték Cristináék a Black Anima dallistáját, íme!

01. Anima Nera
02. Sword Of Anger
03. Reckless
04. Layers Of Time

05. Apocalypse

06. Now Or Never
07. Under The Surface
08. Veneficium
09. The End Is All I Can See
10. Save Me
11. Black Anima
12. Black Feathers (deluxe edition only)
13. Through The Flames (deluxe edition only)
14. Black Dried Up Heart (deluxe edition only)

A derék olaszok a Layers Of Time videójának forgatásakor meséltek még egy kicsit a lemezről:

"Sokféle témával foglalkozunk, ezért tudunk különleges koncertműsort készíteni. A dalaink pedig változatosak, ez pedig lehetőséget ad a színpadi kreativitásra."

- elmélkedett Cristina, majd a férfi hangért felelős Andrea Ferro hozzátette:

"Az új album az életről, a veszteségekről is szól. Rengeteget kísérleteztünk, nagyon összetett lesz a lemez. Azon emberekről is szólni fog, akik már nincsenek velünk."

Az interjút ITT megnézhetitek!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6915054634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása