Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Clémentine Delauney szerint frusztráló, ha a rajongók telefonjainak kell énekelnie a koncerteken

Tapasztalatait osztotta meg az énekesnő

2019. augusztus 16. - Jurancsik Eszter

Augusztus 30-ával jelenik meg az osztrák Visions of Atlantis új lemeze, a Wanderers, amelyről már láthattuk-hallhattuk a Heroes Of The Dawn és az A Journey To Remember című dalokat. A csapat francia származású énekesnője, Clémentine Delauney -aki az Exit Edenben és a Melted Space-ben is ténykedik- azonban most teljesen más témában osztotta meg igencsak kellemetlen tapasztalatait.

Elmondása szerint nagyon idegesítő, ha a rajongók a telefonjaikkal filmezik, fotózzák őt koncertezés közben.

visions-of-atlantis.jpg

"Rendkívül frusztráló érzés a villogó képernyők kereszttüzében énekelni!"

- kezdte a dalospacsirta, majd így folytatta:

"Utálom! Azt gondolják, begyűjtik az élményt egy életre. Ám a felvétel csak egy százalékát adja vissza annak az érzésnek, amit a helyszínen átélnek. Olyan, mintha gépeknek énekelnék! Különösen, hogy amikor kameráznak, a képernyőn keresztül néznek. Én mosolygok, szemkontaktust keresek. Azt szeretném, ha a rajongók velünk lennének."

- zárta sorait.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5015012862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása