Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia szerint a következő Lacuna Coil-album lesz a legsötétebb és legkeményebb

Készül az új korong

2019. március 03. - Jurancsik Eszter

A milánói Lacuna Coil utolsó nagylemeze 2016 májusában került boltokba Delirium címmel, amellyel igen szép sikereket ért el a Cristina Scabbia által vezetett banda. Az album megjelenésének hetében csaknem 13 ezer hanghordozó talált gazdára, a Billboard 200-as listán pedig a 33. helyezést érte el - elődje, a 2014-es Broken Crown Halo a 27. helyig jutott, így majdnem beérték azt.

768x432_z7_061118_1600x900.jpg

Cristina, a zenekar énekesnője elárulta: készítik az új lemezt, amely sokkal sötétebb és keményebb lesz, mint a Delirium, de alapjáraton ennek az albumnak a vonalát viszi majd tovább.

"Olyan sok nagyszerű dolog fog történni, bár most még semmit nem mondhatok, a francba! Az új lemez remek, sötét és nehéz lesz..."

- írta nemrég Instagram-profilján.

 

Az olasz zenemágusok nem unatkoztak az elmúlt két évben sem, hiszen 2018-ban DVD-t adtak ki, 2017-ben pedig világkörüli turnén voltak.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3014664641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása