Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Debütált a Northward bemutatkozó albuma!

Egy különleges, dalszöveges kisfilm is napvilágot látott.

2018. október 19. - Sarok Bettina

northward2018i.jpg

Véget ért a várakozás a tűkön ülő rajongók számára, ugyanis a Floor Jansen valamint Jorn Viggo Lofstad által életre hívott formáció piacra dobta debütáló, saját magukról elnevezett lemezét. A korongról két dalt már hallhattunk korábban, a While Love Died és a Get What You Give című számok képében.

A duó az utóbbi napokban, mintegy visszaszámlálást tartva derített fényt a dalok titkaira, illetve különlegességeire, ígí többek között megtudhattuk, hogy a Paragon cím szerzemény erdeteileg a The 7 Beat Song elnevezért kapta (volna), a Big Boy! pedig Disco Chugging néven lett feljegyezve, a Let Me Out pedig Floor egyik After Foreverbeli kollégájának közreműködésével lett kerek egész.

A névadó dal, azaz a Northward pedig teljes átalakuláson esett át. A tűkön ülő rajongók a mai naptól megrohamozhatjáka lemezboltokat annak érdekében, hogy mielőbb be tudják szerezni a hollandok rocklemezét. A kiadványon egyébként Irene Jansen is mikrofont ragad a Drifting Islands című szerzeményben.

A tíz éve készülő lemez debütálásának kellő megünneplésének fényében, az előadók megosztottak egy vadonatúj dalszöveges kisfilmet, a választás pedig ezúttal a Storm In A Glass nevezetű alkotásra esett, mely nóta egyébként Floor kislányának, Frejának a nagy kedvence.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1914311175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása