Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új kisfilmmel jelentkezett a MaYaN

Az album névadó dalához készült a video.

2018. augusztus 18. - Sarok Bettina

maxresdefaultmmmm.jpg

Köztudott, hogy szeptember 21-én kerül debütálásra az új felállású MaYaN legújabb stúdiólemeze, a Dhyana. A Mark Jansen vezette formáció korábban már lerántotta leplet a készülő újdonságról, ami lmondásuk szerint az eddigi legjobb kiadványuknak minősül.

A készülő korong különlegessége pedig mindössze abban rejlik, hogy elődeitől eltérően, ezen a lemezen több szimfonikus elem lesz fellelhető, ugyanis a legújabb MaYaN-album a prágai filharmonikusok közreműködésével készült el.

Nemrégiben megosztották a lemez beharangozó tételét, a The Rhythm Of Freedom című szám képében, amihez egy dalszöveges kisfilm is készült. A minap pedig bemutatták az album névadóját, melynek képében egy csodálatos balladát köszönthetünk.

Íme!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5614188421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása