Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Charlotte Wessels: "Igyekszünk megtartani a produktivitásunkat."

Készülő albumukról mesélt a Delain énekesnője

2018. június 11. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben a DaBelly magazin kapta mikrofonvégre a holland Delain énekesnőjét, Charlotte Wessels-t és az alapító Martijn Westerholtot az arizonai Phoenix városában, ahol a Kamelottal és a finn Battle Beast-tel lépett fel a banda.

Mint korábban arról beszámoltunk, az együttes következő lemezén dolgozik, de ősszel egy EP-t is piacra dobnak.

6j8b7477-copie.jpg

A Moonbathers című, 2016-os lemez hihetetlenül népszerűvé tette a csapatot, de mi ennek a titka?

"A nyomás!"

- kezdte nevetve Charlotte.

"Nem, ez nem igaz, de igyekszünk megtartani a produktivitásunkat. A Moonbathers-szel nagyon elégedettek vagyunk. Úgy gondoljuk, újra megcsináljuk ezt a sikert, csak egy kis időre van szükségünk. Tavaly kiadtuk egy DVD-t (A Decade of Delain: Live At Paradiso - a szerk.), ősszel pedig egy EP-t jelentetünk meg, mielőtt megérkezik a nagylemez."

A zenekarról közismert tény, hogy minden nagylemez előtt egy EP-vel örvendeztetik meg a rajongókat.

Martijn hozzátette: egyre több koncertet adnak évről-évre, rengeteg rajongót szereztek az utóbbi években. A sokáig csak előzenekarként fellépő banda mára nagy stadionokat tölt meg lelkes hallgatósággal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr214040652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása