Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Floor Jansen elmesélte mi mindennel kellett megküzdenie karrierje kezdetén

Meglepő interjút adott az énekesnő.

2018. február 02. - Sarok Bettina

karrierje-nehezsegeirol-meselt-floor-jansen-01300319.jpg

Köztudott, hogy a mai napig is vannak olyan emberek, akik megkérdőjelezik a nők jelenlétét a metálzenekarokban, hiszen elmondásuk szerint túl sok az, hogy egy nő álljon egy kemény zenét játszó banda élén. Floor a mai napig is kap hideget-meleget a közönségtől, és megannyi szép emlék mellett rosszakkal is bővelkedik.

A holland énekesnő a közelmúltban adott interjút a Teamrocknak, melyben elárulta, hogy mi mindennel kellett szembesülnie, amikor egészen fiatalon lépett színpadra akkori csapatával, a méltán népszerű After Foreverrel. Floor többek között elmesélte azt, hogy egyik alkalommal összetűzésbe keveredett egy részeg férfivel, akinek végül elmondta, hogy nem méltó a figyelmére.

Ez a fickó azt kiabálta nekem: >>Húúú, csöcsök!!!<<, és nem volt hajlandó hallgatni. Végül azt mondtam: »Látom, hogy nagyon nagy szád van, akkor miért nem jössz és mondod el ezeket a dolgokat a műsor után, egyenesen az arcomba? « 

- elevenítette fel az esetet Floor.

310083_640.jpg

Floor az After Forever tagjaként

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3513628238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása