Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dallal jelentkezett Amy Lee

A Voice From The Stone című film betétdala a Speak To Me

2017. március 19. - Jurancsik Eszter

12744380_1144627682255667_2088611066383903731_n.jpg

Az amerikai énekesnő nem tétlenkedik, hiszen amellett, hogy hamarosan turnéra indul zenekarával, az Evanescence-szel, szólómunkákkal is megörvendezteti a rajongókat. Nemrégiben hallhattuk a Love Exists címet viselő szerzeményét, amely Francesca Michielin olasz énekesnő L'amore Esiste című dalának angol verziója, most pedig a Speak To Me képében került ki a Youtube-ra az újabb felvétel. 

A  Voice From The Stone április végén kerül mozikba a tengerentúlon, és várhatóan a legvégén csendül fel a dal.

Íme!

 

Klippremier: Kobra And The Lotus - You Don't Know

Újabb klip a kanadai bandától

Májusban kerül boltokba a kanadai csapat negyedik stúdióalbuma Prevail I címmel, korábban pedig Kobra Paige és zenésztársai a Gotham nevű felvétel képében adtak ízelítőt a korongból. Most itt az újabb nóta, a You Don't Know, amely a Napalm Records jóvoltából került ki a Youtube videómegosztóra. 

kobraandthelotus2017band_638.jpg

Brittany "Kobra" Paige, a banda énekesnője korábba elárulta, hogy az album az ember belső harcairól és az önismeretről szól, illetve reméli, hogy mindenki megtalálja saját történetét a dalokban.

Íme, a videó:

 

Megszületett a Nightwish-bébi!

Floor kislánynak adott életet

8a2ec83e8f8cc9ce2d14f0bcf7eb3ea2-1479910336_1.jpg

Régóta tűkön ülve várták a Nightwish rajongói az énekesnő, Floor Jansen és a Sabaton-dobos Hannes Van Dahl első gyermekének világrajövetelét, ám az utóbbi néhány hétben szinte semmit nem lehetett tudni arról, hogy a baba már megszületett, vagy még édesanyja pocakjában lakik.

Ma azonban végre tudatta a nagyszerű hírt a világgal az aranytorkú énekesnő: kislányuk március 15-én látta meg a napvilágot, és a Freja nevet kapta szüleitől. 

 

A posztban Floor és Hannes megköszönik a rajongók szeretetét és elmondták: nagyon boldog szülők.

Gratulálunk!

Különleges projekten dolgozik a Lacuna Coil

A Blabbermouth-nak mesélt Cristina és Andrea

Az olasz csapat 1994-ben alakult, 1998-ban pedig megjelentették első EP-jük, amelyet a zenekarról neveztek el. Ennek örömére a milánói zenemágusok meglepetéssel készülnek, amelyről Cristina Scabbia énekesnő és Andrea Ferro meséltek a Blabbermouth-nak.

cristinaaandrealacunacoilheavytalk2017_638.jpg

Arra a kérdésre, hogy a 2008-as Visual Karma címet viselő DVD-hez hasonló kiadványt terveznek-e piacra dobni, Cristina így válaszolt:

"Vannak terveink. Azt nem mondhatom meg, hogy DVD lesz-e, de különlegességgel készülünk az első EP megjelenésének 20. évfordulóján, jövőre! Nem mindennapi anyag lesz!"

Andrea hozzátette:

"Ez egy fajta titkos projekt.Sok dolgot magában foglal, de még nem tudunk mondani róla semmit. Lehet, hogy DVD is készül, de egy komplett csomag is születhet belőle a munkálatok folyamán, így ünnepelve az első EP-nk 20. születésnapját..."

Az olasz banda tavaly megjelent, Delirium című lemezével járja a világot, a korong óriási siker, a dalokat pedig hazánkba is elhozzák májusban.

Szólóalbumot készít a Therion énekesnője

Linnéa aláírta első önálló lemezszerződését

linnea2.jpg

A Therion vokalistája, Linnéa Vikström első szólóalbuma szerződését írta alá nemrégiben az egyik legnagyobb svédországi kiadónál, a Despotz Recordsnál. A hírről a Blabbermouth számolt be, Linnéa -aki a csapat másik énekesének, Thomas Vikströmnek lánya- pedig így nyilatkozott:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a Despotz Records-szal dolgozhatok együtt és a segítségükkel fantasztikus zenét mutathatok majd a világnak! Az, hogy a kiadó hajlandó egy olyan lemezt megjelentetni, ami teljes egészében élőben készült, bizonyítja, hogy nem félnek az új dolgok felfedezésétől. Legyetek résen, és hamarosan egy teljesen új zenei világban fogunk elmélyülni!"

A 24 éves énekesnő szólóprojektje QFT név alatt fut majd, ám egyelőre nem tudni, ezen betűk milyen jelentést hordoznak.

süti beállítások módosítása