Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Karácsonyi dallal kedveskedik rajongóinak Marcela Bovio

Tele van tervekkel az énekesnő

2017. december 12. - Jurancsik Eszter

A Stream of Passion egykori frontasszonya nem unatkozik: tavaly, a csapat feloszlását követően Unprecedented címmel szólólemezt adott ki, később e korong számait zongorakísérettel is felvette. Egy éve az Anneke van Giersbergen által alapított VUUR tagjává vált, azonban idén áprilisban zenei különbözőségek miatt otthagyta a bandát. 

marcela_bovio1.jpg

Nemrégiben adtuk hírül, miszerint az Epicás Mark Jansen által életre hívott MaYaN teljes jogú tagja lett a mexikói származású, Hollandiában élő szépség, és kiderült, hogy újabb szólóanyagán dolgozik.

Miközben a MaYaN új kiadványa kapcsán is stúdiós kötelezettségeinek tesz eleget Marcela, egy karácsonyi dallal is kedveskedik rajongóinak a közelgő ünnep alkalmából. 

A dal nem más, mint az ismert O Holy Night, amelyet itt meghallgathattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3313482337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása