Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb meglepetésekkel készül Tarja

Konkrétumokat még nem tudni

2017. november 28. - Jurancsik Eszter

A sötét érzelmekkel teli karácsonyi lemezét nemrég megjelentetett finn szépség nem csücsül a babérokon. Turnézik, néhány nappal ezelőtt a Buenos Airesben tartott koncertjén a Delain frontasszonyával, Charlotte Wessels-szel és Elize Ryddel (Amaranthe) közösen adta elő a Together című dalát, tegnap pedig titokzatos posztokkal látta el Facebookját.

sweden-rock-orchestra-srf-2017-photo-by-diane-webb-3713.jpg

Mint arról beszámoltunk, a német metálkirálynő Doro Pesch képét osztotta meg, "expect the unexpected" hashtaggel ellátva, de átböngészve Tarja közösségi profilját láthatjuk, hogy azóta kikerült Michael Monroe, Tony Kakko és Elize Ryd portréja is, ugyanazzal a hashtaggel. 

Annyit nemrégiben elárult a Nightwish volt pacsirtája a Heavy Music HQ nevű internetes lapnak, hogy dolgozik következő metállemezén, de konkrétumokat nem fedett fel a készülő koronggal kapcsolatban. Mivel a felsorolt művészekkel korábban már dolgozott együtt az énekesnő, nem kizárt, hogy a következő anyagon velük dalol együtt Tarja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3913399681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása