Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dark Sarah: tavasszal jön az album!

Rajongóinak üzent a csapat

2017. november 14. - Jurancsik Eszter

1533725_621555977926277_970854214_n.jpg

Tegnap este a Facebookon Heidi Parviainen, a finn együttes énekesnője élő adásban volt látható, amelyben rajongói kérdéseire is készséggel válaszolt. Így derült ki, hogy a The Golden Moth címre keresztelt nagylemez -amely a Dark Sarah-trilógia utolsó része lesz- jövő év tavaszán kerül az üzletek polcaira.

 

Mint ismeretes, Heidiék első korongja Behind The Black Veil címmel 2015 tavaszán jelent meg, amelyet 2016 novemberében a The Puzzle követett. Előbbi albumon Sötét Sára a köztes világban keresi az útját, utóbbin az alvilágban láthatjuk. A harmadik lemezen megérkezik a felső világba, ahol további kalandok részesei lehetünk. 

gm.png

Az első videó Trespasser címmel érkezett meg nemrégiben, amelyben a legénységhez csatlakozott Juha-Pekka "JP"  Leppäluoto is látható - ő alakította a sárkányt a tavalyi nagy sikerű Dance With The Dragon klipben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6413271159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása