Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Különleges koncerttel készül az Epica

Ezredik koncertjét adja a csapat

2017. november 02. - Jurancsik Eszter

A hollandok egyik legnépszerűbb szimfometál-csapata lassan 15. éve képviselteti magát a zenei életben, ez idő alatt számtalan koncertet adtak, megjelentettek hét stúdióalbumot, számtalan sikerlistás dalt és speciális kiadványokat is. 

epica2017aaa.png

2018. április 14-én pedig különleges fellépéssel készülnek Simone Simonsék: ezredik koncertjüket adják Tilburgban, a legendás Poppodium 013-ban, amely bulin vendégzenészek is erősítik a csapatot. Látható lesz például a Cammie Gilbert vezette, texasi Oceans of Slumber, a dán énekesnő Myrkur és még további meglepetésvendégek kerülnek még bejelentésre. 

Szombattól elérhetőek lesznek az early bird jegyek is.

 

epica_1.jpg

Az Epica karrierje kezdetén, 2002 végén egy promo fotón. Simone itt még csak 17 éves volt.

"2002-ben gondolni sem mertünk arra, hogy egy nap majd az együttes ezredik koncertjére sor kerül. Ez azonban nem történhetne meg a világ legkedvesebb és leghűségesebb rajongói nélkül. Hogy még felejthetetlenebbé tegyük ezt az estét, meghívtunk fantasztikus vendégzenészt is!"

- lelkendezett Simone, az énekesnő, Mark, a banda alapító-gitárosa pedig hozzátette:

"Úgy emlékszem az első bulinkra a tilburgi Poppodium 013-ban, mintha csak tegnap történt volna. Akkor éppen az Anathema előzenekara voltunk, most pedig, 16 évvel később pedig headliner zenekarként ünnepelhetjük meg ezredik koncertünket, ugyanabban a koncertteremben. Remélem, mindegyik lojális rajongónkkal találkozunk majd Tilburgban!"

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1613145920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása