Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Felfedte új lemeze címét a Dark Sarah

Hamarosan az első videó is érkezik

2017. október 26. - Jurancsik Eszter

Heidi Parviainen és csapata hamarosan piacra dobja harmadik albumát, amely a The Golden Moth címet kapta. Annyit már korábban is tudhattunk, hogy a bandához csatlakozott a Charonból és a Northern Kingsből is ismert Juha-Pekka "JP" Leppäluoto, és hogy az új album főleg a Dance With The Dragon címet viselő videó -amelyben az énekes a Sárkányt alakította- szisztémáját veszi majd alapul. 

dsdsds.jpg

 

Heidiék leforgatták új klipjüket is, amelyet hamarosan megmutatnak, valamint az Indiegogo-n azt is felfedték, hogy ismét dolgoztak együtt vendégzenészekkel, például a spanyol Diabulus In Musica énekesnőjével, Zuberoa Aznárezzel. 

Pontosan még nem tudni, mikor láthatjuk az új kisfilmet és hogy az új korong mikor kerül az üzletek polcaira, de egy rövidke részlet már látható a videóból, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3413087596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása