Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új dallal jelentkezett a The Dark Element

Hamarosan a boltok polcaira kerül az első album!

2017. október 18. - Sarok Bettina

the-dark-element_1.jpg

Novemberben kerül majd a lemezboltok polcaira az Anette Olzon, valamint Jani Liimatainen vezette együttes első nagylemeze, ami a The Dark Element elnevezést kapta. A készülő korongról három dalt már nyilvánosságra hozott  az északi metálzenekar aThe Dark Element, a My Sweet Mistery, valamint a Here's To You című számok képében.

Az izgalamak további fokozásának érdekében pedig a napokban ismét megosztottak egy vadonatúj tételt a Dead To Me névre keresztelt szám keretein belül, mely nótához egy dalszöveges kisfilmet is készítettek.

Az album egyébként már most nagy kedvence a célközönségnek, hiszen az eddig megosztott tételeik csak úgy nyüzsögnek a lájkoktól. Ebből adódóan megtudhattuk, hogya két zenész korábban kicsit sem beszélt félre, amikoris kijelentették, miszerint első lemezük egy fülbemászó, dallamos, és egyben sokat mondó, lényegre törő dalokat tartalmazó anyag lesz. Íme a napokban debütált újdonság!


A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4713016264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása