Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Ilyen lesz az Amberian Dawn új albuma!

A korong összes számába belehallgathatunk!

2017. október 10. - Sarok Bettina

ad11896241_10153575600130513_6215851486176017705_n.jpg

November 10-én hódítja majd meg a nagyvilágot, az immáron Päivi Virkkunen vezette együttes legújabb nagylemeze, ami a Darkness Of Eternity elnevezést kapta. Az együttes egyébként már nyilvánosságra hozta az album borítóját, és annak dallistáját is egyaránt.

Nemrégiben már belehallgathattunk egy új dalba, a Dragonflies című szám képében, ami akkor amolyan ízelítőként szuperált. Néhány hete azonban megjelent az első hivatalos dal a hamarosan megjelenő albumról, a választás pedig a Maybe című számra esett, amin fellelhetőek az ABBA stílusjegyei, ugyanis a svéd négyes munkássága inspirálta a korongon helyet kapott szerzeményeket.

A srácok a napokban azt is elárulták, hogy már javában forgatják legújabb videoklipjüket is, azt azonban még nem árulták el, hogy melyik dalhoz is forognak a kamerák. Néhány órája, a finnek mintegy meglepetésként megosztottak egy több, mint öt perces videot, melynek keretein belül az összes dalba belehallgathatunk, mintegy közvetítve azt, hogy mely dalok lettek poposak és melyek metálosak. Íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr912947563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása