Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Ikreket vár Amanda Somerville

Februárra várja babáit az énekesnő

2017. szeptember 21. - Jurancsik Eszter

Az Exit Eden és a Trillium énekesnője határtalanul boldog: tegnapelőtt egy Facebook-posztban osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint két évvel kislánya, Lana Elise születése után ismét várandós - ráadásul két kisbaba növekszik pocakjában. Amanda elárulta: férjével, Sander Gommans-szal (ex-After Forever) terveztek kistesót lányuknak, ám nem gondolta volna, hogy ilyen hamar sikerül áldott állapotba kerülnie.

2dbecb81c3aa4898be2d6faf726353cb.jpg

Az amerikai születésű, de évek óta Németországban élő énekesnő és a holland Sander határtalanul boldogok - egy ultrahangos fotón meg is mutatták a kis jövevényeket, akiknek érkezése februárra várható. A bejegyzésből kiderült, hogy Amanda veszélyeztetett terhes, ezért nem tud részt venni az Exit Eden koncertjein. Honlapján azt is leírta: augusztusban egy légúti betegség miatt kórházba került, a vírusfertőzés következtében még a hangja is elment - pont a kritikusnak számító első trimeszter ideje alatt. A méhében fejlődő gyermekek miatt azonban nem vehetett be gyógyszereket tünetei csillapítására, ezért aggódott, nehogy baja essen a kicsiknek. Szerencsére most már túljutott a nehéz időszakon, így teljes nyugalommal várhatja babái születését.

Gratulálunk!

ikrek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr212884692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása