Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Gyermeket vár Lisa Middelhauve

Tegnap jelentette be az énekesnő a gólyahírt

2017. szeptember 16. - Jurancsik Eszter

Tegnap írtuk meg, hogy a Xandria és Dianne van Giersbergen körüli botrány kapcsán a csapatot leghosszabb ideig erősítő frontasszony, Lisa is megszólalt, posztjában elárulta: az éremnek mindig két oldala van. 

2012-promo-pictures-lisa-middelhauve-31859529-720-479.jpg

A bejegyzés alatt olvasható kommentek között pedig eddig féltve őrzött titkát is megosztotta a német énekesnő: első gyermekét hordja szíve alatt, akinek a nemét is felfedte: kislányt vár, aki Szilveszter környékén fog világra jönni. Azonban Lisának van 4 éve van már egy nevelt fia, akinek édesapjával 2013-ban szerettek egymásba, jövő hét végén pedig oltár elé állnak. A dolog érdekessége, hogy az énekesnő jó pár évvel ezelőtt kijelentette, hogy nem szeretne gyermeket, így amikor kiderült, hogy várandós, meglepődött, de most már örömmel várja a kis jövevény érkezését.

Lisának ez lesz a második házassága, első férje -mint az közismert- a Xandria egykori gitárosa, Nils Middelhauve volt, akivel 2005. augusztus 18-án tartották esküvőjüket. Évekkel ezelőtt azonban kihűlt a szerelmük, 2016-ban pedig békében elváltak.

listerhes.jpg

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9412869286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása