Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: VUUR - My Champion - Berlin

Itt az újabb nóta

2017. szeptember 08. - Jurancsik Eszter

Anneke van Giersbergen tavaly decemberben életre hívott új zenekara, a hollandul tüzet jelentő VUUR bemutatkozó lemeze október 20-án kerül boltokba. A korong azért különleges, mert mindegyik rajta található szám egy-egy város előtt tiszteleg majd - így egy teljesen egyedi anyaggal bizonyíthatja tehetségét és sokoldalúságát az énekesnő. Az albumot egyébként az a Joost van den Broek producerelte, aki az Epica és a Xandria lemezei kapcsán is végzett ilyen munkálatokat.

maxresdefault_1_1.jpg

Elsőként a Days Go By - London című szerzeményt mutatták be a nagyérdeműnek Anneke és a fiúk, amely az 1666-os londoni tűzvészről íródott, néhány hete pedig beszámoltunk arról, miszerint új klippel készül a formáció, ám azt nem árulta el a banda, melyik tételhez forognak a kamerák. Tegnap jelentette be az együttes, hogy a My Champion - Berlin című dal fog megjelenni, és nemrég ki is került a videó a Youtube-ra. A szerzemény a második világháború utáni Berlint veszi alapul. A városban 1873. szeptember 2-án felemelték a Győzelmi oszlopot a porosz-dán háború emlékére, amikor is a poroszok arattak győzelmet, és a város beszél hozzá, kéri, hogy adjon erőt a háború idején.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1412811342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása