Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee: "A Synthesis egy szenvedélyes album lesz!"

Az énekesnő egy rádióműsorban mesélt a hamarosan megjelenő új korongról

2017. augusztus 26. - Jurancsik Eszter

amyleeevanescenceaugust2017promo-credit-prbrown_638_1.jpg

Az arkansasi Evanescence szekere ismét lendületben van: utolsó nagylemezük 2011-ben jelent meg, amely az együttes nevét viselte, 2014-ben pedig Amy Lee énekesnő édesanya lett. Kisfia, Jack Lion hatására pedig 2016 őszén egy gyerekeknek szóló albumot is megjelentetett, ám sokáig nem lehetett tudni arról, hogy a csapattal mi a helyzet, és ez sok rajongót elbizonytalanított. 

Aztán bombaként robbant a hír, hogy a banda nekilátott az új dalok írásának és negyedik nagylemezük Synthesis címmel fog a boltok polcaira kerülni. Kiderült az is, hogy a formáció újdonságán elektronikus és nagyzenekari részek egyaránt szerepelnek majd, illetve hogy ez nem egyszerűen csak a következő Evanescence-album lesz, hanem egy igazán különleges projekt. Nemrégiben Amy Lee azt is elárulta: régi dalok újra felvett változata is halható lesz a korongon. 

266c09df-d95b-4df8-a271-60ba5b864e21.jpg

Néhány nappal ezelőtt a philadelphiai 93,3 WMMR rádió vendége volt az együttes frontasszonya, aki még jó pár érdekességről is lerántotta a leplet az új album kapcsán.

"Nem volt olcsó dolog a Synthesis rögzítése, hiszen egy nagyzenekar is szerepel a lemezen. De ha minőségi anyagot szeretnénk a rajongók kezébe adni, áldozatokat is kell hozni."

- mesélte a 35 éves Amy, aki szerint minden szenvedélyét és kreativitását megmutatja majd a nagyérdeműnek a kiadványon, amely a tervek szerint november 10-én jelenik meg, október 14-ével pedig Észak-Amerikában turnéra indul a zenekar. A koncerteken természetesen már az új korongról is hallható lesz néhány szerzemény.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8412781400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása