Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Rihanna Unfaithful-jával debütál az Exit Eden

Elkészült az első videó!

2017. július 07. - Jurancsik Eszter

exitedenband2017promofaces_638.jpg

Nemrégiben írtuk meg, hogy Amanda Somerville, aki főleg menedzseri munkákat végzett az utóbbi években, új projektet hozott létre Exit Eden néven. A formáció négy csodálatos hangú hölgyből -Amanda, Clémentine Delauney, Marina La Torraca és Anna Brunner- áll, és első albumukon popklasszikusok metál-verzióit vonultatják fel. A lemezen olyan slágerek átdolgozásai kapnak helyet, mint a Depeche Mode Question of Time-ja, Madonna 1998-as, hatalmas sikerű Frozenje vagy éppen Katy Perry Firework című dala. 

Ma jelentette be a négyesfogat, hogy elkészítették első videójukat, amely Rihanna Unfaithful című szerzeményének feldolgozásához készült:

 

Amanda neve ismert a metálvilágban, hiszen az amerikai születésű dalos pacsirta több projektben szerepelt, férjével, az After Forever egykori gitárosával, Sander Gommans-szal menedzselik a Phantom Elite és a Silent Saga nevű csapatokat, illetve 2008-ban ő helyettesítette az Epica vörös szépségét, Simone Simons-t, amikor az énekesnő betegség miatt nem tudott színpadra állni.

A francia származású Clémentine Delauney neve főleg a Serenity kapcsán csenghet ismerősen, ő énekelt az osztrák zenekar 2013-as, War of Ages című lemezén, jelenleg pedig a szintén osztrák Visions of Atlantis énekesnője.

Marina La Torraca Brazíliában született, ám jó ideje Németországban él, a Phantom Elite frontasszonyaként is ténykedik - nemrégiben mi is interjút készítettünk Marinával, aki egyébként 15 éves kora óta színészetet is tanult.

Anna Brunner kicsi kora óta énekel, édesanyja amerikai, édesapja német. Középiskolásként alapított első csapatát.

A négy aranytorkú énekesnő első közös korongja Rhapsodies In Black címmel kerül a boltok polcaira augusztus 4-ével, a tracklist a következő:

01. Question Of Time
02. Unfaithful
03. Incomplete
04. Impossible
05. Frozen
06. Heaven
07. Firework
08. Skyfall
09. Total Eclipse
10. Paparazzi
11. Fade To Grey

exitedenrhapdosiescover_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8512648169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása